Santiago de CubaInstallatie van vierwegklep van koud opslagcompressorEr zijn drie belangrijke aandac

vrijgavetijd:2022-03-27 19:01:17 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:479

Kerntips:Santiago de Cuba,Goederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatieOntw

Goederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatie

Ontwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.

Santiago de CubaNadelen: hoge nauwkeurigheidseisen vorm- en positietoleranties zijn in micron-niveau; Geen uitlaatklep, slechte ontwerp-prestaties; De werkkamer is niet gemakkelijk om externe koeling toe te passen, en de warmte in het compressieproces is moeilijk, zodat het gas alleen kan comprimeren met een kleine adiabatische index of inwendige koeling; Grote verplaatsbare scroll koeleenheid is moeilijk te realiseren. De ontvangende tanden zijn hoog, de verplaatsing is groot, de diameter is groot, en de onevenwichtige rotatiemassa neemt toe.

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag,Santiago de CubaInstallatie van industriële koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar,Santiago de CubaKleine installatie van diepvries, en de werking van de compressor handhaven.

AnsNameHet ontwerp voor koude opslag: selectie en leg van thermische isolatiematerialen voor koude opslag. Het gebruik van thermische isolatiematerialen voor koude opslag moet worden aangepast aan de tijd, die niet alleen een uitstekende brandweerstand heeft, maar ook een hoge kostprijs heeft. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen voor koude opslag. Eén is de plaat die wordt geproduceerd en verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, cm of cm dik koelopslagbord wordt meestal gebruikt voor ultra-lage temperatuur koude opslag en vriesreiniging koude opslag; Een ander soort koude opslag kan worden gespoten met polyurethaan spray verf en polyurethaan schuim, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de baksteen of betonnen magazijn van de koude opslag te worden gebouwd onmiddellijk. Na het vormgeven, is het zowel waterdicht als thermische isolatie. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, enz. Polyurethaan is niet hygroscopisch en heeft een goede brandweerstand, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke absorptiecapaciteit en een zwakke vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;


Santiago de CubaInstallatie van vierwegklep van koud opslagcompressorEr zijn drie belangrijke aandachtspunten



Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.

Voor de installatie van het stroomdistributiesysteem moet elk contact worden geïnstalleerd met een draadnummer voor onderhoud.

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.

Een compleet assortiment productenVoor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.

De machinekamer van het ammoniakkoelsysteem moet zijn uitgerust met een uitlaatinrichting; De uitlaatventilator moet anti-motor gebruiken. Wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken door onverwachte koeling, moet hij in staat zijn de betrouwbare stroomvoorziening van de uitlaatventilator te waarborgen. De overdrukbeveiliging van de uitlaatventilator moet op het signaalalarmsysteem worden toegepast zonder de uitlaatventilator direct te stoppen. De button box van de uitlaatventilator moet worden verborgen in de muur buiten de ammoniakcompressorruimte.

De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^; maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.


Santiago de CubaInstallatie van vierwegklep van koud opslagcompressorEr zijn drie belangrijke aandachtspunten



Het diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

tussenpersoonIndirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.

Sluit de hoofdstroom niet af om de eenheid uit te schakelen tenzij het een noodsituatie is; Als de eenheid in de winter lang niet meer in gebruik is,Santiago de CubaDrug bevriezing magazijn, zet dan eerst de eenheid uit, zet dan de hoofdvoeding en de oliekachel uit, en put het water uit het systeem.

Polyurethaan koelkarton gebruikt licht polyurethaan als intern materiaal van koelkarton. Het voordeel van polyurethaan is zeer goede warmteisolatie. De buitenkant van de koude opslag bestaat uit SII, PVC kleur stalen plaat en roestvrij stalen plaat. Het voordeel hiervan is dat het koeling kan voorkomen, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.

Santiago de CubaHet maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog, de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SantiagodeCubaadviserennieuws
SantiagodeCubaLaatste nieuws